Angeliet

Angeliet is blauw van kleur soms met wat witte spikkeltjes. De steen is opaak met een glasachtige glans. Het is een anhydriet variant. Angeliet is gecomprimeerde celestiet. Hierdoor liggen deze stenen wat betreft werking dicht bij elkaar.

Werking angeliet

Angeliet werkt beschermend en rustgevend. Het heeft een sterke connectie met engelen energie en bevordert dan ook eigenschappen als empathie, medeleven, verbondenheid en liefdevol handelen (ook voor jezelf). Het laat je kalm en vredig voelen en brengt de emoties weer in balans bij stressvolle en pijnlijke ervaringen. Het helpt je eerlijk naar jezelf of een situatie kijken en bevordert acceptatie en berusting als je ergens mee worstelt dat niet veranderd kan worden. Op spiritueel vlak helpt angeliet je contact maken en communiceren met engelen en andere hogere licht energie├źn. Lichamelijk werkt angeliet ontstekingsremmend en verkoelend en heeft het een positief effect op de keel, schildklier, longen, nieren, de vochtbalans en oedeem.

Verzorging angeliet

Angeliet liever niet reinigen met (hard stromend) water. De steen kan hier door aangetast worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Toepassingen angeliet

Metafysische eigenschappen angeliet

Chemische eigenschappen angeliet

Angeliet kopen

Angeliet ruw Angeliet steen Angeliet edelsteen bol Angeliet hanger Angeliet hanger doorboord Angeliet hanger donut Angeliet zilveren hanger Angeliet oorbellen
Angeliet ruw
(vanaf € 5,95)
Angeliet stenen
(vanaf € 2,50)
Angeliet bollen
(€ 55,50)
Angeliet hanger
(vanaf € 3,95)
Angeliet hanger doorboord
(€ 7,50)
Angeliet hangers donut
(vanaf € 9,95)
Angeliet zilveren hangers
(vanaf € 14,95)
Angeliet oorbellen
(vanaf € 24,95)
Angeliet kralen armband Angeliet kralen ketting Angeliet bedeltje Angeliet kralen
Angeliet kralen armbanden
(vanaf € 17,50)
Angeliet kralen kettingen
(vanaf € 39,95)
Angeliet bedeltjes
(vanaf € 8,50)
Angeliet kralen
(vanaf € 24,95 per snoer)