Over ons

Welkom bij Spiritual Garden! Wat ooit begon als webwinkel op 12 m2 in een appartementje in de stad is inmiddels uitgegroeid naar een webwinkel met fysieke winkel van meer dan 400 m2 (met een grote tuin!) dicht bij de natuur in het landelijke Udenhout nabij Tilburg. We zijn een echt familie- en vriendenbedrijf. Er werken bijvoorbeeld 3 verschillende moeder en dochters, 2 broers, 2 tantes en verschillende goede vrienden.

We bestaan inmiddels meer dan 18 jaar en we hebben veel ervaring opgedaan met het gebruik van edelstenen. We staan dan ook heel graag voor je klaar met vrijblijvend persoonlijk advies (zowel per email, telefonisch als in de winkel) voor de keuze van de juiste steen. Ook hebben we in die tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers over de hele wereld. Ben je op zoek naar iets speciaals? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Zin om een keer stenen bij ons te komen kijken? Bijvoorbeeld gecombineerd met een wandeling in de Loonse en Drunense Duinen of een boswandeling in de Oisterwijkse Bossen en Vennen? We zijn zeven dagen per week te bezoeken. Je bent van harte welkom!

 

Spiritual Garden edelsteen winkel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »