Steen en geur set | zelfvertrouwen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze set bestaat een okergeel aromasteentje, een tijgeroog steen en een flesje (5 ml) lemongrass olie. Het setje wordt geleverd in een wit satijnen zakje met een kaartje met informatie over het setje.
Lemongrass olie werkt verfrissend en ontspannend en maakt optimistisch en vrolijk. Het vermindert stress en onzekerheid. Lemongrass olie helpt helder denken en verbetert de concentratie. Het werkt pijnstillend ontstekingsremmend, antiseptisch en kan ondersteunen bij hoofdpijn en schimmel- en bacteriële infecties.
Kernwoorden tijgeroog: moed, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, optimisme, geluk, voorspoed en balans.
Werking tijgeroog: het werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Hierdoor is het een goede steen om te dragen bij studie, examens en praktische projecten. Tijgeroog werkt ondersteunend bij angsten, fobieën, nachtmerries en overprikkeling. Fysiek werkt de steen stabiliserend, ontkrampend en pijnstillend. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, het zenuwstelsel, de voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, de maag, de galblaas, de wervelkolom, de ogen, de luchtwegen, de keel, verkoudheid, astma en hyperventilatie. Tijgeroog kan ondersteunend werken bij depressieve klachten, schizofrenie en persoonlijkheidsstoornissen.
Verzorging tijgeroog: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: zonnevlecht chakra (3e).De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.
Dit artikel kan na opening van het flesje etherische olie niet meer geruild of geretourneerd worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »