Inloggen0
Inloggen0

Locket hanger van rvs met ruwe rhodiziet

Productomschrijving

Deze hanger wordt geleverd zonder ketting.
Doorsnee hanger:
3 cm.
Doorsnee steentjes: ca. 2 - 3 mm.
Materiaal: roestvrij staal.
Kernwoorden rhodiziet: versterkt energie, persoonlijke en spirituele kracht.
Werking rhodiziet: het versterkt alles in het energieveld van de steen. Bijvoorbeeld de energie van andere stenen maar ook van je intenties en wilskracht. Het vergroot hierdoor je persoonlijke kracht en zelfvertrouwen. Het geeft een geluksgevoel, werkt opbeurend en maakt optimistisch. Omdat het de werking van andere stenen en objecten versterkt, is het een heel geschikte steen om op een altaar te plaatsen of te gebruiken bij een healing of edelsteenlegging (rhodiziet verbetert ook de samenwerking tussen stenen). Het kan bijvoorbeeld op een chakra gelegd worden om dat chakra te activeren. Als het op het voorhoofd geplaatst wordt, kan het je derde oog activeren en je intuïtie versterken, helpen met visualiseren, manifesteren, astraal reizen, telepathie, mediumschap, contact maken met gidsen en hogere energieën. Rhodiziet stimuleert genezing op alle niveaus en kan ondersteunen bij hoofdpijn en migraine.
Ondanks de meestal kleine kristallen, kan de steen krachtig werken en kan het voor gevoelige mensen beter zijn het gebruik van deze steen langzaam op te bouwen.
Verzorging rhodiziet: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: zonnevlecht chakra (3e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »