Inloggen0
Inloggen0

Fulguriet (of bliksembuis) 1 - 2 gram

Productomschrijving

Afmeting: varieert van ca. 2 x 0,7 cm tot 3,5 x 0,8 cm.
Gewicht: ca. 1 - 2 gram.
Kernwoorden fulguriet of bliksembuis: je zieledoel waarmaken, manifesteren van affirmaties en gebed, reiniging en aarding.
Werking fulguriet of bliksembuis: het helpt je om je zieledoel waar te maken en de talenten en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt naar boven te brengen. Het opent en stimuleert de bovenste chakra’s waardoor er makkelijker contact gemaakt kan worden met hogere energieën, gidsen en andere spirituele bronnen. Affirmaties, wensen, gebed en de intuïtie wordt hierdoor versterkt en je staat meer open voor begeleiding en inzichten van bovenaf. De steen kan hierdoor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling stimuleren en versnellen. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken bij meditatie en verschillende vormen van sjamanistische werk. Fulguriet zorgt voor een goede aarding en doorstroming van energie en kan Kundalini energie ontwaken. De steen werkt reinigend en stimuleert innerlijke balans. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de doorbloeding en kan de spieren en huid versterken.
Verzorging fulguriet of bliksembuis: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen
worden.
Chakra: allemaal.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »