Inloggen0
Inloggen0

Citrien met zwarte toermalijn kristal 15 x 15 x 11 cm | 2799 gram

Productomschrijving

Afmeting: 15 x 15 x 11 cm.
Gewicht: 2799 gram.
Herkomst: Brazilië.
Kernwoorden citrien: energie, levensvreugde, geluk en voorspoed.
Kernwoorden zwarte toermalijn: bescherming tegen alle vormen van negatieve energie en straling.
Werking citrien: het werkt beschermend, opbeurend en trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan. Deze zonnige steen vermindert neerslachtigheid en depressie, angststoornissen en destructief gedrag en geeft moed, energie en laat je weer van het leven genieten. Het helpt je je persoonlijke kracht (her)vinden en stimuleert eigenschappen als zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit. Het helpt je om doelen te stellen die goed voor je zijn en deze waar te maken. De steen maakt je socialer en stimuleert je om je open te stellen en je te uiten en helpt contact te maken met anderen. Fysiek werkt citrien zuiverend, verwarmend en activerend. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, darmen, milt, maag, alvleesklier, de spijsvertering en bloedcirculatie. De steen geeft energie en helpt bij vermoeidheidsklachten, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), myalgische encefalomyelitis (ME) en een burn-out.
Verzorging citrien: het kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar te veel blootstelling aan fel zonlicht kan de steen verkleuren.
Chakra: basis chakra (1e) en zonnevlecht chakra (3e).
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »