Inloggen0
Inloggen0

Calciet (rood) steen getrommeld 2 - 5 gram

Productomschrijving

Calciet vertoont van nature putjes en oneffenheden.
Afmeting: ca. 1,5 x 1 cm.
Gewicht: ca. 2 - 5 gram.
Kernwoorden rode calciet: energie, wilskracht, daadkracht en zelfvertrouwen.
Werking rode calciet: het activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling, het immuunsysteem en de opname van calcium. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, botten, osteoporose, gewrichten, kneuzingen en bevordert groei in kinderen.
Naast de algemene eigenschappen van calciet geeft rode calciet energie en wilskracht. Het vermindert angst en blokkades en heeft een positieve werking op de heupen en benen.
Verzorging rode calciet: het is een zachte steensoort en breekt makkelijk. De steen kan beter niet te veel aan water blootgesteld worden.
Chakra: basis chakra (1e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »