Inloggen0
Review Logo9,6 @ Google
Inloggen0

Bariet met vanadiniet cluster 35,5 x 17,5 x 16,5 cm | 6170 gram

Productomschrijving

Het is raadzaam om de handen te wassen nadat je dit cluster aangeraakt hebt.
Afmeting:
35,5 x 17,5 x 16,5 cm.
Gewicht: 6170 gram.
Kernwoorden bariet: energie, onafhankelijkheid en je levensdoel vinden.
Kernwoorden vanadiniet: aarding, concentratie, focus en thuis voelen in je lichaam.
Werking bariet: het maakt onafhankelijk en helpt je in je kracht staan. Het stimuleert je om je leven in eigen hand te nemen, om voor jezelf op te komen en maakt minder verlegen. De steen helpt je je levensdoel vinden en waarmaken. Daarnaast werkt het vitaliserend en heeft het een positieve werking op chronische vermoeidheid, uitputting, depressie en neerslachtigheid en verslavingen. Het stimuleert dromen en het onthouden van dromen en is een goede steen om mee te mediteren. Bariet heeft een positief effect op het geheugen, de hersenen en het zenuwstelsel.
Werking vanadiniet: het heeft een sterke connectie met de aarde en werkt dan ook aardend. Het helpt om mentale ruis en storende, malende of dwangmatige gedachten te verminderen. Hierdoor verbetert de concentratie en kun je helder en doelgericht denken en handelen. Het gaat verspilling tegen, zowel van energie als geld. Ook helpt de steen je thuis voelen in je eigen lichaam. Spiritueel kan vanadiniet heel goed gebruikt worden bij spirituele activiteiten zoals bijvoorbeeld meditatie en astraal reizen om je geest leeg te maken en daarmee de ontvankelijkheid voor inzichten en ervaringen te vergroten. Ook helpt het je chakra’s in balans brengen. Fysiek helpt vanadiniet bij problemen aan de ademhalingswegen zoals astma en longproblemen. Ook heeft het een gunstige werking op chronische vermoeidheid en de blaas.
Verzorging: dit cluster kan beter niet met water gereinigd worden.
Chakra: basis chakra (1e), heiligbeen chakra (2e), zonnevlecht chakra (3e) en keel chakra (5e).
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »