Inloggen0
Inloggen0

Auraspray nuummiet

Auraspray nuummiet
Productomschrijving

Edelsteen essence: nuummiet.
Oliën:
alruin (Mandragora officinarum), bijvoet (Artemisia vulgaris), cederhout (Cedrus) en wierook (Olibanum).
Inhoud:
50 ml.

In het kort 
Bescherming energie (tegen o.a. zwarte magie, vervloekingen en verwensingen), karma, oorzaak en gevolg, patronen doorbreken, grenzen stellen, reinigen, zuurstof, ademen, de stroom erin houden, intuïtie.

Werking van Nuummiet
Nuummiet is een krachtig zuiverende en beschermende steen. Het heeft een sterke connectie met de aarde en onttrekt allerlei vormen van negatieve energie uit het lichaam en de aura, de aarde in. Daarnaast beschermt de steen tegen zwarte magie, vervloekingen en mensen die je slechte dingen toewensen. Het vormt een beschermend schild om de aura en snijdt negatieve connecties door. Nuummiet ruimt tot in de diepste lagen van jezelf en je onderbewuste blokkades, trauma's, angsten, gevoelens van schaamte, verdriet en negatief karma op. Omdat deze negatieve invloeden worden losgelaten, helpt het je in je kracht staan en maakt het jezelf en je intenties zuiver. Nuummiet versterkt je intuïtie en ondersteunt naar binnen gerichte, inzichtgevende meditaties. Het is een goede steen voor healings en waarzeggerij. Het is ook heel geschikt voor sjamanistisch werk, bijvoorbeeld reizen naar de sjamanistische benedenwereld, soul retrieval en contact maken met krachtdieren.

Werking van de oliën
Alruin: Bescherming tegen vloeken, zwarte magie en entiteiten, bescherming op de persoon.
Bijvoet: Bescherming en reiniging van huis en haard.
Cederhout: Zet grenzen waar gewenst, helpt bij grenzen stellen en beschermt grenzen
Wierook: Reinigend voor lichaam en geest. Opent de ziel en laat verbanden zien zoals karma, oorzaak en gevolg, waardoor patronen doorbroken worden.

Werking van het toegevoegde kwelwater
Kwelwater wordt ook wel Wijstwater genoemd. Het water wat is gebruikt voor deze auraspray is opgehaald in Uden waar de Peelrandbreuk duidelijk zichtbaar is en dit soort water omhoog wordt gestuwd. Wijstwater is ijzerhoudend. IJzer heeft een beschermende werking, maar zorgt tegelijkertijd ook voor zuurstof in het bloed waardoor alles weer gaat stromen. Met deze spray scherm je af, zonder de eigen energiestroom af te sluiten.

Werking van de aura & roomspray
Deze auraspray schermt af voor energie en verwensingen van alle soorten. Het verschoont de aura na ongewenste ontmoetingen of bezoek. Heb je het gevoel dat er een verband bestaat tussen jou en iemand uit dit of uit een vorig leven die je naar beneden probeert te halen, of gaat het om een gebeurtenis welke diep van binnen geworteld is die je niet kunt loslaten en als een film aan je voorbij ziet trekken, dan helpt deze spray om de connectie hiermee te verbreken. Daarentegen mag er ook duidelijk worden waarom dit je overkomt en welke lessen je te leren hebt. Ook hierin zul je inzicht krijgen. Zo wordt het een werkbare situatie en kun je e.e.a. makkelijker onder ogen komen om het vervolgens los te laten. Het leven en je ontmoetingen zullen weer aangenaam en luchtig worden en je zult merken dat je je frequentie verhoogt. Hierdoor krijgt ongewenste energie geen kans meer om te beklijven, eenvoudigweg omdat jij niet meer vibreert op de frequentie waarin de ongewenste connectie kon ontstaan. Verwensingen en energie van welke soort dan ook zullen geen kans meer krijgen om aan te haken of mee te liften via de aura of met en in jouw eigen energie.

Ingrediënten en compositie (INCI): bronwater, kwelwater/wijstwater, etherische olie, natuurlijk conserveermiddel Leucidal (Lactobacillus ferment, Lactobacillus, Cocos Nucifera coconut fruit extract), emulgator Polysorbaat 80 - gewonnen uit zonnebloemolie (Polysorbate 80 of Polyoxyethylene-20-sorbitan monooleate).
Leucidal zorgt voor een melkachtig, troebel uiterlijk. Dit heeft geen invloed op het gebruik.

Houdbaarheid en bewaaradvies: Na eerste gebruik 1 jaar houdbaar. Ongeopend maximaal 2 jaar. Buiten bereik van kinderen houden. Stel de spray niet bloot aan temperaturen beneden 0 of boven 25 graden Celsius. Donker en koel (buiten de koelkast) bewaren.

Alchemistisch proces en preparatie: Hanneke Hoppenbrouwer www.dnafrequenties.com in opdracht van Spiritual Garden - Slimstraat 90 - Udenhout - NL

Toepassing en contra-indicatie: Goed schudden voor gebruik. Spray op gestrekte armlengte afstand 1 of 2 maal richting de aura. Richt de spray op een plek/chakra dat niet (meer) stroomt, uit balans is, pijn doet of bescherming nodig heeft. Spray in een ruimte die gereinigd mag worden of waar de energie uit balans voelt. Niet geschikt om direct op de huid te gebruiken of mee te masseren. Spray niet richting ogen en open (schaaf)wonden. Er zijn geen contra-indicaties bekend voor het gebruik van dit product. Bij twijfel altijd een arts waarschuwen.

Onlangs bekeken

Auraspray nuummiet
Auraspray nuummiet
€17,50 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »