Inloggen0
Inloggen0

Ametrien ruw 25 - 50 gram

Productomschrijving

Afmeting: varieert van ca. 3 x 2,5 x 2,5 cm tot 6 x 3,5 x 2 cm.
Gewicht: ca. 25 - 50 gram.
Kernwoorden ametrien: opbeurend, beschermend, positief in het leven staan en positief handelen.
Werking ametrien: het bestaat uit een combinatie van amethist en citrien en verenigt de eigenschappen van deze twee stenen in zich. De opbeurende en verwarmende energie van citrien en de beschermende en zuiverende werking van amethist. Het brengt gevoel en verstand in balans en helpt je op je intuïtie vertrouwen. Ametrien helpt negatief gedrag, negatieve gedachten, zelfdestructief gedrag en angst verminderen, door het stimuleren van zelfinzicht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het zet aan tot positief handelen en helpt positief in het leven staan. Het werkt ontspannend en vermindert stress, spanningen en klachten die hieruit voort komen zoals een burn-out, migraine en hoofdpijn. Ametrien stimuleert de creativiteit. Het helpt energetische blokkades opheffen en zorgt voor een goede doorstroming van energie. De steen kan ondersteunend en inzichtgevend werken bij het mediteren. Lichamelijk werkt citrien ontgiftend en reinigend en geeft energie. Het heeft een positief effect op vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), myalgische encefalomyelitis (ME), neerslachtigheid, depressie, het zenuwstelsel en het immuunsysteem.
Verzorging ametrien: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden er moet alleen een beetje opgepast worden met fel zonlicht. De steen kan hierdoor verkleuren.
Chakra: zonnevlecht chakra (3e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Ametrien ruw 25 - 50 gram
Ametrien ruw 25 - 50 gram
€14,95 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »