Rozenkwarts oogstenen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Set van 2 hol geslepen rozenkwartsstenen plus 1 plat gepolijste bergkristal in een satijnen zakje. De oogstenen kun je 5 tot 10 minuten met de holle kant op de ogen leggen, bijvoorbeeld voor het slapen gaan. De bergkristal kan op het voorhoofd net boven de wenkbrauwen worden gelegd.
Afmeting rozenkwarts: ca. 5 x 3,5 x 0,8 cm.
Afmeting bergkristal: ca. 2 tot 3 cm.
Afmeting zakje: 15 x 11 cm.
Kernwoorden rozenkwarts: liefde geven, liefde ontvangen en liefde aantrekken.
Werking rozenkwarts: het is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma's en verlies. Als rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. De steen wordt vaak gekoppeld aan de energie van Maria en Quan Yin. Rozenkwarts heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, borst, longen, vruchtbaarheidsproblemen, apathie, duizeligheid, verwarring, vergeetachtigheid, dementie, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en stressgerelateerde klachten en aandoeningen (zoals overspannenheid of burn-out). De steen is ook heel geschikt voor baby's en kinderen.
Verzorging rozenkwarts: deze steen kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar fel zonlicht kan de kleur van rozenkwarts doen verbleken.
Chakra: hart chakra (4e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »