Rozen aura hanger doorboord

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: verzending binnen 1-2 werkdagen

Deze hanger wordt geleverd aan een zwart verstelbaar waskoord.
Rozen aura kwarts is bergkristal behandeld met platinum waardoor het oppervlak een olieachtige glans met een metaalachtige frambooskleur gaat vertonen. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden. 
Afmeting: varieert van ca. 2,2 x 1,4 tot 2,4 x 1,8 cm.
Werking rozen aura kwarts: de steen ligt wat betreft werking dicht bij rozenkwarts. Liefde geven, ontvangen en aantrekken en het hart chakra staan centraal. Rozen aura kwarts is meer gericht op het emotionele dan het fysieke hart. Het geeft een vredig en blij gevoel en versterkt eigenwaarde en eigenliefde. Het ondersteunt bij de verwerking van emotionele pijn en verlies en vermindert negatieve emoties zoals angst en eenzaamheid. Het heeft daarnaast ook nog een wat meer spirituele component. Hierdoor wordt vanuit liefde, contact gemaakt met hogere energieën en de wereld als geheel. Dit kan een beter perspectief geven op zaken en helpen relativeren.
Verzorging rozen aura kwarts: deze steen is kwetsbaar en moet voorzichtig behandeld worden. Ook kan te veel blootstelling aan water en zonlicht beter vermeden worden.
Chakra: hart chakra (4e) en kruin chakra (7e). 
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »