Inloggen0
Inloggen0

Seleniet (oranje) steen getrommeld 5 - 10 gram

Productomschrijving

Afmeting: ca. 2 x 2 cm.
Gewicht: ca. 5 - 10 gram.
Kernwoorden oranje seleniet: aarding en contact met engelen en gidsen.
Werking oranje seleniet: seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend, ontspannend en inzichtgevend. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.
Naast de algemene eigenschappen van seleniet is oranje seleniet een goede steen om mee te aarden als je met engelen werkt.
Verzorging oranje seleniet: deze steen moet zo min mogelijk in contact komen met water. Woestijnroos is kwetsbaar en kan makkelijk breken.
Chakra: heiligbeen chakra (2e) en kruin chakra (7e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »