Inloggen0
Inloggen0

Gouden driehoek set klein

Productomschrijving

Gouden driehoek edelsteen set met een stuk ruwe amethist, ruwe bergkristal, en een stuk ruwe rozenkwarts. Amethist staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen, en helpt bij het bevorderen van innerlijke rust en spirituele groei. Rozenkwarts, de steen van de liefde, straalt een zachte, liefdevolle energie uit die helpt bij het openen van het hart en het bevorderen van zelfliefde en harmonie in relaties. Bergkristal is een krachtige helende steen die de energie zuivert en versterkt, en helpt bij het balanceren van het hele energetische systeem of een ruimte. Samen kunnen deze stenen balans, rust en positieve energie in een ruimte brengen. 
Je kunt de stenen bij elkaar plaatsen in de vorm van een driehoek op een centrale plek in een ruimte of juist in verschillende hoeken van een kamer. De amethist steen kan beter niet in de felle zon geplaatst worden want dan kan deze verbleken. Hoe groter de stenen hoe groter het werkingsgebied van de gouden driehoek. De Gouden driehoek stenen kun je het beste regelmatig reinigen en opladen om te zorgen dat de stenen goed blijven werken.
Afmeting stenen: ca. 4 x 3,5 x 3 cm.
Gewicht stenen: ca. 25 - 50 gram (per stuk).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Gouden driehoek set klein
Gouden driehoek set klein
€9,95 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »