Inloggen0
Inloggen0

De gouden driehoek

Edelstenen in de vorm van een gouden driehoek zijn niet alleen heel mooi om te zien maar kunnen ook ingezet worden voor meer balans en harmonie in je leven of in een ruimte.

Wat is een gouden driehoek?

De "gouden driehoek" is een krachtige combinatie van drie edelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. Deze stenen worden vaak samen gebruikt vanwege hun complementaire eigenschappen en harmonieuze energieën. Amethist staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen, en helpt bij het bevorderen van innerlijke rust en spirituele groei. Rozenkwarts, de steen van de liefde, straalt een zachte, liefdevolle energie uit die helpt bij het openen van het hart en het bevorderen van zelfliefde en harmonie in relaties. Bergkristal, ook wel bekend als helder kwarts, is een krachtige helende steen die de energie zuivert en versterkt, en helpt bij het balanceren van het hele energetische systeem of een ruimte. Samen vormen deze drie stenen een synergetisch trio dat balans, rust en positieve energie in je leven kan brengen.

Hoe gebruik je een gouden driehoek?

Om de voordelen van deze edelstenen te benutten, kun je ze bijvoorbeeld bij je dragen als stenen in je broekzak of in de vorm van een sieraad of je kunt de stenen in een ruimte plaatsen op strategische plekken. In de woonkamer dragen ze bij aan een fijne sfeer, in de slaapkamer zorgen ze voor rust en liefde en in een werkruimte voor helderheid en focus. De gouden driehoek is ook heel geschikt om in een spirituele praktijkruimte te plaatsen voor een veilige, liefdevolle en harmonieuze sfeer. Je kunt ze dan bij elkaar plaatsen in de vorm van een driehoek op een centrale plek in de ruimte of juist in verschillende hoeken van een kamer. De amethist steen kan beter niet in de felle zon geplaatst worden want dan kan deze verbleken. Hoe groter de stenen hoe groter het werkingsgebied van de gouden driehoek. Vergeet niet om de gouden driehoek stenen ook regelmatig te reinigen, zeker als de stenen hard hebben moeten werken doordat er negatieve energie in een ruimte is gekomen door bijvoorbeeld een ruzie of bepaald bezoek. Hoe groter de stenen zijn ten opzichte van een ruimte, hoe minder vaak ze gereinigd hoeven te worden. Ook hebben ruwe stenen en geodes vaak een grotere uitwerking op een ruimte dan gepolijste stenen.

Hier vind je een overzicht van al onze gouden driehoek sets

 

Spiritual Garden

Slimstraat 90
5071 EM Udenhout
Nederland Bekijk op Google Maps

82994994

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »