Inloggen0
Inloggen0

Etherische olie petitgrain (5ml)

Etherische olie petitgrain (5ml)
Productomschrijving

Petitgrain olie werkt opbeurend, rustgevend en verbetert de emotionele balans. Het vermindert angst, stress, nervositeit, geprikkeldheid, stemmingswisselingen en slapeloosheid. Het werkt antiseptisch, krampstillend, ontstekingsremmend, antibacterieel en helpt bij infecties (met name luchtweginfecties), acne en littekens, overmatige transpiratie en kan verzachtend werken bij nerveuze astma. Het is heel geschikt voor gebruik bij kinderen.
Gebruik:

  • In een aromalamp: een paar druppels.
  • In bad: maximaal 10 druppels in neutrale badolie of badschuim.
  • Op de huid: maximaal 8% in een basis olie of crème.

Waarschuwing: als je niet zeker bent of je overgevoelig bent voor een bepaalde etherische olie, kun je het beste een druppel van deze olie aan de binnenkant van je elleboog aanbrengen en vervolgens een dag wachten om te kijken wat je reactie op de olie is.
Geur: fris, zoet, bloemig en houtachtig.
Botanische naam:
Citrus bigaradia
Land van herkomst: Verenigde Staten.
Winning: bloemen/takken/vruchten/waterdampdestillatie.
Inhoud flesje: 5 ml.
Dit artikel kan na opening niet meer geruild of geretourneerd worden.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze etherische olie is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van etherische olie is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »