Inloggen0
Inloggen0

Calciet (blauw) steen plat gepolijst

Productomschrijving

Calciet vertoont van nature putjes en oneffenheden.
Afmeting: varieert van ca. 3,2 x 2,5 cm tot 4 x 3,2 cm.
Gewicht: ca. 13 - 35 gram.
Kernwoorden blauwe calciet: bescherming, ontspanning en communicatie.
Werking calciet: het activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling, het immuunsysteem en de opname van calcium. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, botten, osteoporose, gewrichten, kneuzingen en bevordert groei in kinderen.
Naast de algemene eigenschappen van calciet werkt blauwe calciet kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Fysiek werkt de steen koortsverlagend, bloeddrukverlagend en pijnstillend en heeft  een positieve werking op de keel, longen, schildklier, verkoudheid en griep.
Verzorging: blauwe calciet is een zachte steensoort en breekt makkelijk. De steen kan beter niet te veel aan water blootgesteld worden.
Chakra: keel chakra (5e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »