Inloggen0
Inloggen0

Armband sterrenbeeld tweelingen 18 cm | 8 mm kralen

Productomschrijving

Armband met aquamarijn, witte agaat en new jade (serpentijn) kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld tweelingen. De armband wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 18 cm.
Materiaal: deze armband is geregen op elastiek en is afgewerkt met een sterling zilveren kraal.
Sterrenbeeld Tweelingen: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn veelzijdigheid en communicatieve vaardigheden. Mensen geboren onder dit teken hebben vaak een levendige en nieuwsgierige geest. Tweelingen zijn sociale wezens die genieten van interactie en vaak de rol van de gesprekspartner op zich nemen. Ze staan open voor nieuwe ideeën en ervaringen, wat hen flexibel en adaptief maakt. Deze eigenschappen maken hen uitstekende probleemoplossers en creatieve denkers. Tweelingen zijn loyale vrienden en partners die altijd klaarstaan voor een goed gesprek.
Kernwoorden witte agaat: bescherming, zuivering en zwangerschap.
Kernwoorden aquamarijn: concentratie, communicatie en intuïtie.
Kernwoorden serpentijn: bescherming, balans en flexibiliteit.
Verzorging: deze armband kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar aquamarijn kan verkleuren onder invloed van fel zonlicht.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »