Inloggen0
Inloggen0

Zoutsteen theelichthouder

Productomschrijving

Afmeting: ca. 8 x 8 x 8,5 cm tot 10 x 9 x 10 cm.
Vanuit de wereldberoemde zoutmijnen in de Himalaya komen de ruwe zoutstenen die de basis vormen voor deze theelichthouders. Deze zoutkristallen zijn zo'n 180 miljoen jaar geleden ontstaan door het indrogen van oceanen. De zoutkristallen worden diep (250 meter) onder de grond gedolven. Iedere theelichthouder is weer anders van vorm en kleur, omdat deze handmatig worden verwerkt tot theelichthouder. Zo is ieder theelicht uniek. Het prachtige licht dat deze theelichten geven brengt sfeer in huis.
Werking: zoutsteen werkt vitaliserend en zuiverend en brengt evenwicht in de elektrische lading van ruimtes. Het zuivert de lucht van positief geladen ionen welke veroorzaakt worden door o.a. beeldschermen en andere elektrische apparatuur. Deze positieve ionen kunnen slaapproblemen, lusteloosheid en depressiviteit tot gevolg hebben welke het gebruik van zoutsteen in een ruimte dus vermindert.

Reiniging en verzorging: zoutsteen is van nature wateraantrekkend. Daarom moeten deze theelichten nooit buiten, of in zeer vochtige ruimten worden gezet. Je kunt zoutsteen het beste schoonmaken door met een borsteltje het stof eraf te vegen.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Zoutsteen theelichthouder
Zoutsteen theelichthouder
€4,95 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »