Inloggen0
Inloggen0

Zilveren oorbellen sterrenbeeld maagd

Productomschrijving

Oorbellen met amazoniet, dalmatiër jaspis en lapis lazuli kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld maagd. Wordt geleverd met een kaartje met uitleg.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 5 cm (inclusief oorhaakje).
Onderdelen: sterling zilver (925).
Sterrenbeeld Maagd: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn analytische geest en oog voor detail. Mensen die onder dit sterrenbeeld geboren zijn, worden vaak gezien als praktisch, betrouwbaar en hardwerkend. Ze hebben een aangeboren vermogen om orde te scheppen in chaos, wat hen uitstekende planners en probleemoplossers maakt. Maagden zijn ook zeer loyaal en toegewijd aan hun dierbaren, altijd bereid om een helpende hand te bieden. Hun perfectionistische aard kan soms als kritisch overkomen, maar dit komt voort uit een diepgeworteld verlangen om het beste uit zichzelf en anderen te halen.
Kernwoorden amazoniet: bescherming en balans.
Kernwoorden dalmatiër jaspis: bescherming tegen negatieve energie, aarding en evenwicht.
Kernwoorden lapis lazuli: wijsheid, intellectuele vaardigheden en medeleven.
Verzorging: deze oorbellen kunnen beter niet te veel met water in aanraking komen.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »