Waterkaraf voor edelstenen Cadus 1 liter

Beschikbaarheid: Op voorraad

De karaf wordt geleverd inclusief bergkristal, rozenkwarts en amethist stenen.
De vorm van deze mond geblazen karaf is gebaseerd op de verhouding van de gulden snede. Het ontwerp verbetert de energie van de vloeistof in deze karaf. De kan heeft onderin een ruimte die afgesloten kan worden, waarin je edelstenen en/of mineralen kunt plaatsen, om daarmee het water in de karaf nog een extra energetische lading te geven. Door de vorm van de kan en het water daarin zijn de stenen vergroot zichtbaar, met heldere kleuren.
Wanneer vloeistof (water, wijn) eenmaal gevitaliseerd is in deze karaf, blijft de stabiliteit van deze oplading ongeveer een week intact. Zet de karaf op een vaste plek waardoor de kracht ook de atmosfeer in de ruimte kan beïnvloeden. Let er op dat de karaf niet aan direct zonlicht blootgesteld wordt.
De verhouding van de gulden snede is terug te vinden in kunst, architectuur en in de natuur. Deze komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. Deze ratio, de 'Phi' uit de wiskunde, is 1,618. De Fibonacci getallen reeks is op ditzelfde principe gebaseerd en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals ze te vinden zijn in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34. Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618 (Phi), oftewel de gulden snede. De karaf is ontworpen in overeenstemming met deze gulden snede, waardoor de energie overeenkomt met de stroming van levensenergie. 
Inhoud: 1 liter.
Materiaal: mond geblazen loodvrij glas.
Afmeting: doorsnee van 7 tot 11 cm en hoogte is 22,5 cm (inclusief glazen dop).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »