Vensterkwarts hanger doorboord

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze hanger wordt geleverd aan een zwart verstelbaar waskoord. Voor een passende zilveren ketting zie gerelateerde producten onderaan de pagina.
Afmeting:
varieert van ca. 3 x 2 cm tot 4,5 x 2 cm.
Kernwoorden vensterkwarts: balans, zelfinzicht en zelfacceptatie.
Werking vensterkwarts: het brengt balans, zelfinzicht en zelfacceptatie. Het kristal houdt je een spiegel voor en het aspect van jezelf wat naar voren komt, en al het positieve en negatieve wat daarbij hoort, is het aspect waar je op dat moment mee aan slag zou kunnen gaan of wat je nader kunt gaan onderzoeken. Je moet er voor open staan om in jezelf te kijken en ook bereid zijn om negatieve aspecten van jezelf of je leven te zien en daarom is een neutrale en open houding heel belangrijk. Een vensterkwarts kristal is heel geschikt om langere tijd mee te werken omdat je laag na laag steeds dichter bij je ware zelf komt, maar dit kan een lang proces zijn.
Verzorging vensterkwarts: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: allemaal.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »