Toermalijn (roze met groen) hanger

Beschikbaarheid: Op voorraad

Toermalijn vertoont van nature putjes en oneffenheden.
Afmeting: varieert van ca. 1,2 x 1 cm tot 2,2 x 1,2 cm.
Kernwoorden roze met groene toermalijn: emotionele genezing, liefde, begrip en bescherming.
Werking roze met groene toermalijn: toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte.
Naast deze algemene eigenschappen van toermalijn activeert roze met groene toermalijn het hart chakra en bevordert hierdoor liefde, tederheid, begrip, geduld en tactvol en diplomatiek optreden en heeft daardoor een positief effect op vriendschappen en relaties. De steen verlicht emotionele pijn en angst en helpt bij emotionele problemen en depressies. Roze met groene toermalijn helpt om persoonlijke doelen helder te krijgen en tot uitvoering te brengen. Het heeft een positief effect op auto immuunziektes, de zenuwen (bijvoorbeeld verlamming en m.s.) en vermindert stress.
Verzorging roze met groene toermalijn: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar fel zonlicht kan de kleur verbleken.
Chakra: hart chakra (4e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »