Toermalijn (multicolour) ketting 8 mm kralen

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: verzending binnen 1-2 werkdagen

De steen vertoont van nature putjes en oneffenheden. 
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 47 cm.
Materiaal slotje: sterling zilver (925).
Kernwoorden toermalijn: energie, kracht, moed, geluk, welvaart, connectie met de natuur en natuurgeesten.
Werking toermalijn: het heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte.
Verzorging toermalijn: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar fel zonlicht kan de kleur verbleken.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »