Inloggen0
Inloggen0

Steen en geur set astro | vissen

Productomschrijving

Deze set bestaat uit een donkerblauw aromasteentje, een Botswana agaat steen en een flesje (5 ml) met een etherische oliemengel samengesteld voor het sterrenbeeld vissen (cananga, geranium, palmarosa, patchouli en rozenhout olie). Het setje wordt geleverd in een wit satijnen zakje met een kaartje met informatie over het setje.
Sterrenbeeld Vissen: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn diepe gevoeligheid en intuïtie. Mensen geboren onder het sterrenbeeld Vissen worden vaak gezien als dromers, met een rijke innerlijke wereld en een sterk empathisch vermogen. Ze hebben een natuurlijke neiging om anderen te helpen en voelen zich vaak aangetrokken tot creatieve en spirituele bezigheden. Hun emotionele diepgang maakt hen goede vrienden en partners, hoewel ze soms kunnen worstelen met grenzen stellen. Vissen kunnen zich verliezen in hun verbeelding, maar dit maakt hen ook heel creatief en artistiek.
Kernwoorden Botswana agaat: bescherming, ondersteuning en emotionele balans.
Werking Botswana agaat: het werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen. Fysiek heeft agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen. Het stimuleert de stofwisseling. Door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft. De energie van agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen.
Naast de algemene eigenschappen van agaat werkt Botswana agaat beschermend en troostend. Het ondersteunt bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten. Het helpt angst en obsessieve gedachten loslaten. Het is een heel geschikte steen voor gevoelige mensen en kinderen die belast worden door stress, angst en spanningen. Het helpt je het grotere geheel zien, maakt daadkrachtig en helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten. Fysiek werkt Botswana agaat ontgiftend en heeft een positieve werking op seksuele problemen en de huid. Het kan ondersteunen bij het stoppen met roken.
Verzorging Botswana agaat: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: basis chakra (1e), heiligbeen chakra (2e) en hart chakra (4e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.
Dit artikel kan na opening van het flesje etherische olie niet meer geruild of geretourneerd worden.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »