Inloggen0
Review Logo9,6 @ Google
Inloggen0

Serafiniet hanger doorboord

Productomschrijving

Deze hanger wordt geleverd aan een zwart verstelbaar waskoord.
Afmeting: varieert van ca. 3 x 1 cm tot ca. 4,3 x 1,1 cm.
Kernwoorden serafiniet: genezing, harmonie en engelen energie.
Werking serafiniet: clinochloor is een van de krachtigste genezers van het fysieke lichaam. Het zorgt ervoor dat de levensenergie (chi, ki of prana) sterk is en goed door het lichaam kan stromen. Hierdoor helpt de steen het lichaam terug in balans brengen, werkt vitaliserend en geeft een gevoel van geluk en welzijn. Het helpt het ego loslaten en bevordert een positieve, liefdevolle houding ten opzichte van anderen en jezelf. Clinochloor helpt contact maken met engelen, gidsen en andere hogere energieën. De steen heeft een krachtige werking op het lichaam en helpt haar terugbrengen naar haar gezonde toestand. Het heeft o.a. een positieve werking op hart, longen, de circulatie en de zuurstofopname van het bloed en de opname van voedingsstoffen. Het kan ook ondersteunend werken bij chemotherapie en kanker.
Naast de algemene eigenschappen van clinochloor is serafiniet is een zeer krachtige genezer van zowel lichaam, geest als ziel. De steen geeft energie, zorgt dat deze goed kan stromen en helpt de chakra's in balans brengen. Op deze manier probeert het de natuurlijke balans te herstellen en brengt harmonie op alle niveaus. Zoals de naam al aangeeft heeft de steen een sterke connectie met engelen en engelen energie en helpt hiermee contact maken. Serafiniet activeert de ruggengraat en helpt de Kundalini energie opstijgen.
Verzorging serafiniet: deze steen kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.
Chakra: hart chakra (4e).

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Serafiniet hanger doorboord
Serafiniet hanger doorboord
€17,50 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »