Inloggen0
Inloggen0

Meru piramide middel

Meru piramide middel
Productomschrijving

De Meru piramide is een handgemaakt product van natuurlijke materialen. Zodoende kunnen deze producten nooit volledig puntgaaf zijn.
Afmeting basis koperen piramide: 15 x 15 cm.
Afmeting houten basis: 17 x 17 cm.
Doorsnee koperen plaatje met Shri Yantra symbool: 6 cm.
De Meru piramide is een lichtenergie instrument voor in huis, op het werk, op een altaar of in een spirituele ruimte. Het combineert 2 eeuwenoude energetische hulpmiddelen: de piramide en het Shri yantra symbool. Zij kunnen gebruikt worden om vibraties en het bewustzijn te verhogen. Als een piramide en een Shri yantra symbool samengevoegd worden tot een Meru piramide, ontstaat een krachtig dubbel generator-effect. De Shri yantra straalt positieve vibraties opwaarts die samenvloeien met de energie van de piramide.
Voor het reinigen van edelstenen en mineralen geldt dat de stenen het beste minimaal 8 uur per week (ononderbroken)  in de piramide geplaatst kunnen worden. Voor sterk vervuilde stenen is dit 24 uur en daarna dezelfde behandeling als bij normaal gebruik. De stenen langer en vaker in de piramide plaatsen geeft nog betere resultaten.
Deze koperen piramide is met de hand vervaardigd in dezelfde verhoudingen als de grote piramide van Gizeh in Egypte. Piramides verzamelen en verhogen levensenergie (ook wel prana, chi of orgone genoemd). Binnen in een piramide worden ook positieve vibraties voortgebracht via resonantie. De Shri Yantra is een eeuwenoud symbool voor harmonie en eenwording, welke een grote hoeveelheid licht en genezende energie aantrekt. Het wordt al eeuwenlang gebruikt om het bewustzijn te verhogen. In de Indische versie van feng shui, Vastu, wordt het gebruikt om welzijn, welvaart en spirituele groei te bevorderen en voor het verwijderen van negatieve en geblokkeerde energie. Shri Yantra talismannen worden ook gedragen voor zuivering, gezondheid en bescherming. Deze in koper geëtste Shri Yantra werd door middel van mantra's geactiveerd in een heilig krachtcentrum en zendt continu energie van de hoogste vibraties en levensenergie uit.
Er zijn veel manieren waarop de Meru piramide kan gebruikt worden zoals:

 • Energie opladen.
 • Edelstenen, mineralen, kristallen en sieraden met edelstenen reinigen en opladen waardoor hun werking versterkt wordt.
 • De vibratie van etherische oliën, bloesem remedies, massage oliën, kruiden, etc. verhogen.
 • Water dat gedurende enkele uren of een nacht in de piramide wordt geplaatst, wordt opgeladen en krijgt een zachtere smaak. Het kan gedronken worden of op wonden, uitslag of insectenbeten worden gedept. Het kan ook gebruikt worden om planten water te geven.
 • Groenten en fruit kunnen worden opgeladen met levensenergie en hun smaak verbetert na enige tijd in de Meru piramide te zijn geplaatst.
 • Voedsel wordt minder bitter (bijvoorbeeld koffiebonen) en natuurlijke smaken worden krachtiger terwijl chemische smaken verminderen.
 • Voedsel wordt langer houdbaar.
 • Plaats zaden in de piramide om de kiemkracht van het zaad en de gezondheid van de plant te vergroten. Kweek gezondere en krachtigere kiemen. Plantenstekjes kunnen sneller en met meer levenskracht schieten en groeien in de piramide.
 • Kruiden, vitaminen en supplementen kunnen worden opgeladen in de piramide.
 • Ionisatie van de atmosfeer. Piramiden zijn natuurlijke ioniseerders die de luchtkwaliteit verbeteren. Negatieve ionen helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en besmettelijke stoffen in de lucht en bevorderen een gezondere atmosfeer.
 • Bescherming tegen geopatische stress en elektromagnetische vervuiling. De Meru piramide kan in een ruimtes geplaatst worden om te helpen bij het neutraliseren van de negatieve effecten van straling welke veroorzaakt wordt door computers, televisie, et cetera.
 • Een pendel kan gebruikt worden om de optimale plaats te bepalen voor de piramide en ook om zijn effect te testen. Sommige mensen ondervonden dat hun slaappatroon verbeterde en dat ze betert uitgerust opstonden na het plaatsen van een Meru piramide dicht bij of onder het bed tijdens de nacht.
 • Intentie versterker. Meru piramides versterken en verhogen de energie. Schrijf op een stukje papier een intentie, een gebed of een wens en leg het opgevouwen op de Shri Yantra in het midden van de piramide. Hierdoor wordt de intentie versterkt en versneld.
 • Het in balans brengen van de chakra's. Een andere manier om de hoge vibraties te benutten is door op de grond te gaan liggen en de Sri Yantra op je lichaam te plaatsen, ofwel op een chakra of op een andere plek welke problemen geeft.
 • Plaatse de piramide op schoot of in de buurt van het lichaam om de aura te versterken.
 • Probeer te mediteren met de Meru piramide om sneller en gemakkelijker de diepere lagen van het bewustzijn te bereiken. Een mogelijke meditatie is om de basis van de piramide in de rechterhand te houden en je linkerhand boven de punt van de piramide te laten zweven.

De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Onlangs bekeken

Meru piramide middel
Meru piramide middel
€82,50 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »