Malachiet hanger met zilveren oogje

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: verzending binnen 1-2 werkdagen

Afmeting: varieert van ca. 1,5 x 1,2 tot 2,5 x 1,7 cm.
Kernwoorden malachiet: bescherming, emotionele balans, gezonde relaties en genezing.
Werking malachiet: het is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen, schaamte en negatieve gedragspatronen los te laten. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties. Fysiek werkt het ontgiftend, bloeddrukverlagend en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarnaast kan malachiet helpen bij astma, artritis en artrose, jicht, botbreuken, epilepsie, duizeligheid, fibromyalgie en problemen aan het hart en de bloedvaten. De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, vrouwelijke hormonen, (pre)menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen (met name met een emotionele of traumatische achtergrond) en ondersteunt bij een bevalling.
Bij enkele mensen kan malachiet lichte hartkloppingen veroorzaken. Vervang deze steen dan door rhodoniet of rozenkwarts.
Verzorging malachiet: deze steen kan beter niet gereinigd worden met water of zout. Deze steen moet regelmatig gereinigd worden.
Chakra: hart chakra (4e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »