Labradoriet Ganesh 16,5 x 9,3 x 5,8 cm | 1060 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Afmeting: 16,5 x 9,3 x 5,8 cm.
Gewicht: 1060 gram.
Ganesh is de zoon van Shiva, de god van het universum, en Parvati, moeder Aarde. De slurf en de oren van Ganesha betekenen wijsheid. Hij heeft vier handen met elk een bijzonder betekenis. De hand met het touw vangt het kwaad, de hand met de bijl bevrijdt de mens van alle banden. In de derde hand houdt Ganesh laddoo's, zoete balletjes, vast. Deze symboliseren de beloning voor een wijs en oprecht leven. De vierde hand geeft zijn zegen aan iedereen. Bij zijn voeten zie je zijn rijdier: de spitsmuis. Hij is de god van de wijsheid, welvaart en geluk maar ook de beschermgod voor reizigers.
Kernwoorden labradoriet: bescherming, spirituele kracht en intuïtie.
Werking labradoriet: het werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, entiteiten en overprikkeling. Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan. De steen helpt een connectie maken met je intuïtie, gidsen, hogere energieën, spirituele kennisbronnen, andere dimensies, vorige levens en helpt je ook weer veilig naar het hier en nu terugkeren. Het is hierdoor een goede steen om te dragen bij meditatie, mediumschap, lichtwerk, sjamanistische reizen, droomwerk en andere spirituele activiteiten. Fysiek werkt labradoriet pijnstillend en bloeddrukverlagend. Het heeft een positieve werking op de longen, bronchitis, verkoudheid, de ogen, hersenen, stofwisseling, reuma, jicht en (pre)menstruele klachten.
Verzorging labradoriet: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar we raden aan zilveren sieraden niet te veel met water in contact te laten komen.
Chakra: hart chakra (4e) en eventueel keel chakra en voorhoofd chakra (bij een blauwe glans), zonnevlecht chakra (bij een gele glans) of kruin chakra (bij een paarse glans).
Dit is een uniek exemplaar, je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »