Inloggen0
Inloggen0

Ketting sterrenbeeld vissen 8 mm kralen

Productomschrijving

Ketting met amazoniet, amethist en fluoriet kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld vissen. De ketting wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 47 cm.
Materiaal slotje: sterling zilver (925).
Sterrenbeeld Vissen: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn diepe gevoeligheid en intuïtie. Mensen geboren onder het sterrenbeeld Vissen worden vaak gezien als dromers, met een rijke innerlijke wereld en een sterk empathisch vermogen. Ze hebben een natuurlijke neiging om anderen te helpen en voelen zich vaak aangetrokken tot creatieve en spirituele bezigheden. Hun emotionele diepgang maakt hen goede vrienden en partners, hoewel ze soms kunnen worstelen met grenzen stellen. Vissen kunnen zich verliezen in hun verbeelding, maar dit maakt hen ook heel creatief en artistiek.
Kernwoorden amazoniet: bescherming, ondersteuning en emotionele balans.
Kernwoorden amethist: harmonie, rust en intuïtie.
Kernwoorden fluoriet: inzicht, verwerking en helderheid van geest.
Verzorging: deze ketting kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water en fel zonlicht.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »