Inloggen0
Inloggen0

Ketting sterrenbeeld ram 8 mm kralen

Productomschrijving

Ketting met carneool, granaat en heliotroop kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld ram. De ketting wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 47 cm.
Materiaal slotje: sterling zilver (925).
Sterrenbeeld Ram: dit is het eerste teken van de dierenriem en wordt geregeerd door het element vuur. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Ram worden vaak beschouwd als spontaan, direct, moedig en onafhankelijk. Ze hebben een sterke drang naar avontuur en staan bekend om hun leiderschapskwaliteiten. Het sterrenbeeld Ram wordt geassocieerd met verschillende edelstenen die de eigenschappen van dit teken versterken.
Kernwoorden carneool: kracht, energie en doorzettingsvermogen
Kernwoorden granaat: levensvreugde, optimisme en creativiteit
Kernwoorden heliotroop: bescherming, balans en aanpassingsvermogen
Verzorging: deze ketting kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »