Inloggen0
Inloggen0

Eucalyptus smudge stick 10 cm

Eucalyptus smudge stick 10 cm
Productomschrijving

Eucalyptus werkt naast zuiverend ook genezend en beschermend. Het helpt negatieve of vastzittende energie verwijderen en verbetert de fysieke gezondheid en het immuunsysteem. Het is ook heel geschikt om te branden na een ruzie of meningsverschil.
Afmeting: ca. 10 x 3 cm.

Smudgen is het energetisch reinigen van een ruimte, persoon of object met behulp van rook. Een smudge stick is een samengebonden bundel van bijvoorbeeld takjes en/of (bloem)blaadjes. Smudge sticks van witte salie of stokjes van Palo Santo (Heilig hout) worden hier vaak voor gebruikt.

Hoe ga je te werk:

  • Zorg dat de ruimte waarin je wilt gaan smudgen goed geventileerd is.
  • Steek voorzichtig één kant van de smudge stick of het Palo Santo stokje aan.
  • Zorg dat de vlammen uit gaan en het uiteinde gaat smeulen en roken.
  • Houd de smudge stick aan het andere uiteinde vast of leg de smudge stick of het stokje op een vuurvast schaaltje of schelp zodat je jezelf niet brandt.
  • Loop rustig door de hele ruimte en houdt daarbij in je hoofd de intentie vast om de ruimte te zuiveren. Maak op deze manier een paar rondjes door de ruimte. Je kunt eventueel met een veer de rook verspreiden. Als je een persoon of object wilt reinigen, dan beweeg je de smudge stick langzaam erom heen. Doe dit ook een aantal keer waarbij je de intentie in je hoofd vast houdt.
  • Maak de smudge stick uit in het schaaltje of schelp of met een beetje water en zorg dat er niets meer brandt.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »