Inloggen0
Inloggen0

Calciet (Stellar beam) cluster 10 x 7,5 x 6 cm | 455 gram

Productomschrijving

Afmeting: 10 x 7,5 x 6 cm.
Gewicht: 455 gram.
Kernwoorden stellar beam calciet: connectie met hogere energieën, gidsen en andere dimensies. 
Werking stellar beam calciet: calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling, het immuunsysteem en de opname van calcium. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, botten, osteoporose, gewrichten, kneuzingen en bevordert groei in kinderen.
Naast de algemene eigenschappen van calciet creëert Stellar beam calciet een krachtige straal van energie die vanuit je kruin contact maakt met hogere energieën, gidsen, engelen, vorige levens, het al omvattende, andere dimensies en sterrenwezens. Het stimuleert hiermee de spirituele ontwikkeling en spirituele kennis en inzichten. De steen geeft een kalm en vredig gevoel en is heel geschikt om mee te mediteren.
Verzorging Stellar beam calciet: het is een zachte steensoort en breekt makkelijk. De steen kan beter niet te veel aan water blootgesteld worden.
Chakra: zonnevlecht chakra (3e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »