Inloggen0
Inloggen0

Boekenlegger sterrenbeeld ram

Productomschrijving

Boekenlegger met carneool, granaat en heliotroop kralen en een medaillon met het symbool voor het sterrenbeeld ram en de tekst "courageous" (moedig). De boekenlegger wordt geleverd met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Lengte boekenlegger: 12 cm.
Lengte hanger: ca. 6 cm.
Sterrenbeeld Ram: dit is het eerste teken van de dierenriem en wordt geregeerd door het element vuur. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Ram worden vaak beschouwd als spontaan, direct, moedig en onafhankelijk. Ze hebben een sterke drang naar avontuur en staan bekend om hun leiderschapskwaliteiten. Het sterrenbeeld Ram wordt geassocieerd met verschillende edelstenen die de eigenschappen van dit teken versterken.
Kernwoorden carneool: kracht, energie en doorzettingsvermogen
Kernwoorden granaat: levensvreugde, optimisme en creativiteit
Kernwoorden  heliotroop: bescherming, balans en aanpassingsvermogen
Verzorging: deze boekenlegger kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »