Inloggen0
Inloggen0

Boekenlegger sterrenbeeld leeuw

Productomschrijving

Boekenlegger met carneool, rode tijgeroog en gele jaspis kralen en een medaillon met het symbool voor het sterrenbeeld leeuw en de tekst "generous" (gul of edelmoedig). De boekenlegger wordt geleverd met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Lengte boekenlegger: 12 cm.
Lengte hanger: ca. 6 cm.
Sterrenbeeld Leeuw: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn vurige en charismatische persoonlijkheid. Leeuwen zijn natuurlijke leiders die vaak in het middelpunt van de belangstelling staan vanwege hun zelfvertrouwen en enthousiasme. Ze hebben een sterke wil en zijn vastberaden om hun doelen te bereiken, wat hen vaak succesvol maakt in wat ze ook doen. Creativiteit en passie zijn kernwoorden die een Leeuw perfect beschrijven, en ze brengen vaak een levendige energie in elke situatie. Hoewel ze soms als arrogant kunnen overkomen, is hun hart groot en zijn ze loyaal aan hun vrienden en geliefden.
Kernwoorden carneool: kracht, energie, motivatie, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en creativiteit.
Kernwoorden gele jaspis: bescherming tegen negatieve energie, aarding en evenwicht.
Kernwoorden rode tijgeroog: aarding, wilskracht, vitaliteit en energie.
Verzorging: deze boekenlegger kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »