Inloggen0
Inloggen0

Auraspray mosagaat

Auraspray mosagaat
Productomschrijving

Edelsteen essence: mosagaat.
Oliën:
bergamot (Citrus bergamia), cederhout (Cedrus), den (Pinus), engelwortel (Angelica) en heilig hout (Palo santo).
Inhoud:
50 ml.

In het kort
Nu, ontspannen, herstellen, dragen, oorsprong, veiligheid, geborgenheid, positiviteit, van binnenuit, ontwikkelen, stabiliseren, contact met de aarde en de natuur herstellen.

Werking van Mosagaat
Mosagaat werkt aardend, stabiliserend en trekt succes, welvaart en voorspoed aan. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op deze niveaus. Mosagaat is dus heel geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van herstel na ziekte, om tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust of om weer tot jezelf te komen. De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg. De steen helpt angsten (bijvoorbeeld claustrofobie en faalangst), stress, nervositeit en zorgen loslaten, maakt optimistisch en helpt je ontspannen. Het is daarom een heel geschikte steen om te dragen tijdens examens. Het versterkt je verbinding met de natuur en de aarde en is ook heel geschikt om in de aarde te stoppen bij bloemen en planten voor wat extra voeding en bescherming.

Werking van de oliën
Bergamot: Kalmeert, Maakt vrolijk, vreugdevol en positief, Trekt het goede aan
Cederhout: Positieve invloed op de psyche en gedachtenstromen, Kracht, Aarding, Evenwicht
Den: Maakt schoon, Anti-sceptisch, Herstellen na ziekte, Weerstand opbouwen
Engelwortel: Stabiliteit, Bij jezelf komen en blijven, Bescherming, Bij angsten, Ontspannen
Heilig Hout: Energie vrijmaken, Loslaten, Reinigen, Geeft rust en geborgenheid

Werking van de aura & roomspray
De spray zet je onmiddellijk (terug) in het hier-en-nu. Onthaasten en ontspannen zijn de sleutelwoorden van deze aardse combinatie waarin Mosagaat de hoofdrol speelt. Even niets meer hoeven. Herstellen en bijkomen omgeven door de geur en energie van de natuur. Wanneer je jezelf niet gezien of gehoord voelt, helpt de spray ervaren dat de oorsprong van zekerheden binnen onszelf besloten ligt. Helpt zodoende om van binnen naar buiten te gaan in rust, gedragen door een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Deze combinatie laat voelen dat je er mag zijn. Dat je het aankunt. Laat jezelf maar zien! Compenseren hoeft niet meer. Neerzetten en erbij blijven zal een stuk makkelijker gaan. Krachtig en op-liftend. Bevrijd jezelf van stress en ballast.

Ingrediënten en compositie (INCI): bronwater, etherische olie, natuurlijk conserveermiddel Leucidal (Lactobacillus ferment, Lactobacillus, Cocos Nucifera coconut fruit extract), emulgator Polysorbaat 80 - gewonnen uit zonnebloemolie (Polysorbate 80 of Polyoxyethylene-20-sorbitan monooleate).
Leucidal zorgt voor een melkachtig, troebel uiterlijk. Dit heeft geen invloed op het gebruik.

Houdbaarheid en bewaaradvies: Na eerste gebruik 1 jaar houdbaar. Ongeopend maximaal 2 jaar. Buiten bereik van kinderen houden. Stel de spray niet bloot aan temperaturen beneden nul of boven 25 graden Celsius. Donker en koel (buiten de koelkast) bewaren.

Alchemistisch proces en preparatie: Hanneke Hoppenbrouwer www.dnafrequenties.com in opdracht van Spiritual Garden - Slimstraat 90 - Udenhout - NL

Toepassing en contra-indicatie: Goed schudden voor gebruik. Spray op gestrekte armlengte afstand 1 of 2 maal richting de aura. Richt de spray op een plek/chakra dat niet (meer) stroomt, uit balans is, pijn doet of bescherming nodig heeft. Spray in een ruimte die gereinigd mag worden of waar de energie uit balans voelt. Niet geschikt om direct op de huid te gebruiken of mee te masseren. Spray niet richting ogen en open (schaaf)wonden. Er zijn geen contra-indicaties bekend voor het gebruik van dit product. Bij twijfel altijd een arts waarschuwen.

Onlangs bekeken

Auraspray mosagaat
Auraspray mosagaat
€17,50 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »