Inloggen0
Inloggen0

Auraliet 23 healing set 50 - 100 gram

Auraliet 23 healing set 50 - 100 gram
Productomschrijving

Bevat 2 ruwe stukken auraliet 23. Neem in één hand een stuk het grootste stuk ruwe auraliet. Deze steen gaat de energie leveren voor de healing. Neem in de andere hand, in je rechter hand als je rechts bent en in je linker hand als je links bent, de kleinere steen. Deze steen gaat de energie naar de plek leiden waar de helende energie nodig is.
Afmeting: ca. 6 x 1,5 tot 8 x 3 cm.
Gewicht: ca. 50 - 100 gram.
Kernwoorden auraliet 23: krachtige genezer op alle niveaus en connectie met hogere energieën.
Werking auraliet23: het is een krachtige genezer die op alle chakra's en lagen van de aura inwerkt. De steen kan een krachtige energiestroom opwekken, die diep kan inwerken maar het geeft over het algemeen niet meer energie dan je aan kunt. De energie wordt door de steen naar de juiste plaats geleid en werkt tegelijkertijd met verschillende frequenties op verschillende niveaus in. De steen werkt dus zowel op het lichaam, de geest als op de ziel in en kan een positieve werking hebben op alles van lichamelijke klachten tot aan karmische problemen uit vorige levens. Het brengt de chakra’s in balans, helpt blokkades opheffen en verbetert de doorstroming van energie. Het is dus een heel geschikte steen voor alle vormen van healing en energetisch werk zoals bijvoorbeeld reiki en quantum touch. Auraliet 23 maakt je hoofd vrij en geeft een diep gevoel van rust en welzijn en brengt je terug naar je nulpunt. Van hieruit maakt het een connectie met hogere energieën en een universeel bewustzijn en kun je bijvoorbeeld contact krijgen met spirituele gidsen of begeleiders. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en kan een positieve werking hebben op comapatiënten.
Verzorging auraliet 23: deze steen kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water en fel zonlicht. Ook kan de steen beter niet met zout gereinigd worden.
Chakra: allemaal.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »