Inloggen0
Inloggen0

Aromatherapie spray witte salie

Productomschrijving

Aromatherapie spray op basis van een natuurlijke tinctuur van witte salie (Salvia Apiana), hydrolaat en etherische olie. Deze spray is heel geschikt voor het reinigen van een ruimte. De spray is 100% natuurlijk en kan hierdoor wat troebel zijn. Goed schudden voor gebruik. Dit artikel kan na opening niet meer geruild of geretourneerd worden.
Inhoud flesje: 100 ml.
Kernwoorden witte salie: reinigend, stimulerend en zuiverend.
Werking witte salie: het is heel geschikt voor het zuiveren van een ruimte of een object, het verbeteren van de sfeer in een ruimte, het versterken van je intuïtie of bevorderen van een meditatieve toestand, het verminderen van negatieve energie, stress en spanningen en het verbeteren van je slaap.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van salie is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van salie is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »