Inloggen0
Inloggen0

Aromatherapie spray palo santo

Productomschrijving

Aromatherapie spray op basis van een natuurlijke tinctuur van palo santo, hydrolaat en etherische olie. Deze spray is heel geschikt voor het reinigen van een ruimte. De spray is 100% natuurlijk en kan hierdoor wat troebel zijn. Goed schudden voor gebruik.
Inhoud flesje: 100 ml.
Kernwoorden palo santo: zuivering, ontspanning en helderheid van geest.
Werking palo santo: het is een geurige houtsoort uit Zuid-Amerika welke gebruikt kan worden voor het reinigen van ruimtes, personen, edelstenen en voorwerpen. Daarnaast werkt het ontspannend, pijnstillend en maakt het hoofd helder. Het stimuleert het immuunsysteem en kan ondersteunen bij hoofdpijn, migraine en stress gerelateerde klachten. Palo santo werkt antibacterieel en antiviraal. 
Chakra: basis chakra (1e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).
Dit artikel kan na opening niet meer geruild of geretourneerd worden.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »