Inloggen0
Inloggen0

Armband sterrenbeeld weegschaal 18 cm | 8 mm kralen

Productomschrijving

Armband met jadeiet, serpentijn en zwarte toermalijn kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld weegschaal. De armband wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 18 cm.
Materiaal: deze armband is geregen op elastiek en is afgewerkt met een sterling zilveren kraal.
Sterrenbeeld Weegschaal: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn gevoel voor evenwicht en harmonie. Mensen met dit teken worden vaak gezien als diplomatiek en aardig, altijd op zoek naar vrede in hun omgeving. Een Weegschaal is vaak de bemiddelaar in een groep en is heel sterk in het oplossen van conflicten. Weegschalen hebben echter ook de neiging om besluiteloos te zijn, omdat ze alle kanten van een situatie willen overwegen voordat ze een beslissing nemen. Weegschalen zijn de vredestichters van de dierenriem, altijd op zoek naar harmonie en rechtvaardigheid in hun leven en dat van anderen.
Kernwoorden serpentijn: bescherming, balans en flexibiliteit.
Kernwoorden jadeiet: geluk, voorspoed en liefde.
Kernwoorden zwarte toermalijn: bescherming, vitaliteit en in je kracht staan.
Verzorging: deze armband kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »