Inloggen0
Inloggen0

Armband sterrenbeeld waterman 20 cm | 8 mm kralen

Productomschrijving

Armband met angeliet, chrysocolla en fluoriet kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld waterman. De armband wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 20 cm.
Materiaal: deze armband is geregen op elastiek en is afgewerkt met een sterling zilveren kraal.
Sterrenbeeld Waterman: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn artistieke en vooruitstrevende karakter. Mensen geboren onder dit luchtteken worden vaak gezien als visionairs en intellectuelen. Ze hebben een sterke drang naar onafhankelijkheid en originaliteit, wat hen vaak tot pioniers maakt in hun vakgebied. Watermannen houden van diepgaande gesprekken, waarbij ze altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën en perspectieven. Hun onconventionele denkwijze maken hen soms moeilijk te doorgronden. Ondanks hun soms afstandelijke houding, hebben ze een groot hart en streven ze ernaar de wereld een betere plek te maken.
Kernwoorden angeliet: bescherming, vrede, verbondenheid, liefdevol handelen en engelen energie.
Kernwoorden chrysocolla: balans, reiniging, helderheid van geest en communicatie.
Kernwoorden fluoriet: concentratie, geestelijke balans en intellectuele vaardigheden.
Verzorging: deze armband kan beter niet te veel in aanraking komen met water.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »