Inloggen0
Inloggen0

Armband sterrenbeeld stier 18 cm | 8 mm kralen

Productomschrijving

Armband met mosagaat, rozenkwarts en rookkwarts kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld stier. De armband wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 18 cm.
Materiaal: deze armband is geregen op elastiek en is afgewerkt met een sterling zilveren kraal.
Sterrenbeeld Stier: dit sterrenbeeld Stier staat bekend om zijn betrouwbaarheid en praktische aard. Mensen met dit sterrenbeeld zijn vaak geduldig en vastberaden, wat hen uitstekende vrienden en partners maakt. Ze hebben een diepgewortelde waardering voor schoonheid en comfort, wat zich vaak uit in een liefde voor kunst, lekker eten, en een gezellig thuis. Stieren zijn ook zeer loyaal en beschermend ten opzichte van hun dierbaren, wat hen tot een rots in de branding maakt in moeilijke tijden. Kortom, Stier is een teken dat stabiliteit en warmte uitstraalt.
Kernwoorden mosagaat: voorspoed, evenwicht en je veilig voelen.
Kernwoorden rookkwarts: bescherming, ontspanning en geestelijke kracht.
Kernwoorden rozenkwarts: liefde, harmonie en rust.
Verzorging: deze armband kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar fel zonlicht kan de kleur van rozenkwarts doen verbleken.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »