Inloggen0
Inloggen0

Armband sterrenbeeld steenbok 18 cm | 6 mm kralen

Productomschrijving

Armband met bergkristal, rookkwarts en zwarte toermalijn kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld steenbok. De armband wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 6 mm.
Lengte: ca. 18 cm.
Materiaal: deze armband is geregen op elastiek en is afgewerkt met een sterling zilveren kraal.
Sterrenbeeld Steenbok: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn ambitie en vastberadenheid. Mensen geboren onder dit teken hebben vaak een sterke werkethiek en streven naar succes in alles wat ze doen. Steenbokken worden vaak gezien als betrouwbaar en gedisciplineerd, met een natuurlijke neiging om verantwoordelijkheid te nemen. Deze eigenschappen maken hen uitstekende leiders en betrouwbare vrienden. In de astrologie wordt de Steenbok geassocieerd met het element aarde, wat hun praktische en nuchtere benadering van het leven benadrukt.
Kernwoorden bergkristal: balans, concentratie en objectiviteit.
Kernwoorden rookkwarts: ontspanning, geestelijke kracht en doorzettingsvermogen.
Kernwoorden zwarte toermalijn: bescherming, vitaliteit en zelfvertrouwen.
Verzorging: deze armband kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »