Inloggen0
Inloggen0

Armband sterrenbeeld schorpioen 20 cm | 8 mm kralen

Productomschrijving

Armband met rode jaspis, obsidiaan en Botswana agaat kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld schorpioen. De armband wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 20 cm.
Materiaal: deze armband is geregen op elastiek en is afgewerkt met een sterling zilveren kraal.
Sterrenbeeld Schorpioen: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn intense en gepassioneerde aard. Schorpioenen zijn vaak mysterieus en hebben een diepe emotionele kracht die hen in staat stelt om moeilijke situaties met veerkracht te doorstaan. Hun vastberadenheid en sterke wil zorgen ervoor dat ze hun doelen bereiken, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen. Schorpioenen worden ook geassocieerd met transformatie en regeneratie, wat hen helpt om steeds weer opnieuw te beginnen, zelfs na tegenslagen. Met hun scherpe intuïtie en onderzoekende geest zijn Schorpioenen vaak uitstekende probleemoplossers en onderzoekers.
Kernwoorden Botswana agaat: bescherming, ondersteuning en emotionele balans.
Kernwoorden obsidiaan: inzicht, verwerking, bescherming en reiniging.
Kernwoorden rode jaspis: wilskracht, doorzettingsvermogen en energie.
Verzorging armband: deze armband kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product. 

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »