Inloggen0
Inloggen0

Armband sterrenbeeld kreeft 18 cm | 8 mm kralen

Productomschrijving

Armband met chalcedoon, maansteen en roze Andes opaal kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld kreeft. De armband wordt geleverd in een wit kartonnen doosje met een kaartje met de beschrijving van de werking.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte: ca. 18 cm.
Materiaal: deze armband is geregen op elastiek en is afgewerkt met een sterling zilveren kraal.
Sterrenbeeld Kreeft: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn emotionele intelligentie en intuïtie. Mensen geboren onder dit teken worden vaak gezien als zorgzaam en beschermend, met een natuurlijke neiging om voor anderen te zorgen. Ze hebben een sterk gevoel van thuis en familie, en hun empathische aard maakt hen goede luisteraars en vrienden. Ze zijn gevoelig en hebben een rijke verbeeldingskracht. Kreeften kunnen soms terughoudend zijn, maar hun loyaliteit en toewijding aan degenen die ze liefhebben zijn ongeëvenaard.
Kernwoorden chalcedoon: communicatie, empathie en openheid.
Kernwoorden maansteen: intuïtie, zelfinzicht en emotionele balans.
Kernwoorden opaal: innerlijke rust, helderheid van geest, liefde en levenslust.
Verzorging: water en chemicaliën kunnen beter vermeden worden. Maansteen is ook erg zacht en kwetsbaar en kan makkelijk krassen.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »