Aqua aura hanger doorboord

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aqua aura kwarts is bergkristal behandeld met goud waardoor het oppervlak een olieachtige glans met een regenboog aan kleuren gaat vertonen. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden.
Deze hanger wordt geleverd aan een zwart verstelbaar waskoord.
Afmeting: varieert van ca. 2,2 x 1,5 cm tot ca. 2,5 x 2 cm.
Kernwoorden aqua aura kwarts: bescherming, genezing en communicatie.
Werking aqua aura kwarts: het is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Aqua aura kwarts beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat aqua aura kwarts het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Aqua aura kwarts versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen. Het heeft een positieve werking op de keel.
Verzorging aqua aura kwarts: deze steen is kwetsbaar en moet voorzichtig behandeld worden. Ook kan te veel blootstelling aan zonlicht beter vermeden worden.
Chakra: keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »