Inloggen0
Inloggen0

Apple aura kwarts hanger met 14k gouden oogje

Productomschrijving

Apple aura kwarts is bergkristal behandeld met nikkeldampen, waardoor het oppervlak een olieachtige glans met een appelgroene kleur gaat vertonen. Deze laag is permanent en kan er niet af worden gewassen.
Afmeting steen: varieert van ca. 2 x 1,3 cm tot 2 x 1,5 cm.
Materiaal hangeroog: 14 karaat goud.
Kernwoorden apple aura kwarts: spirituele groei, connectie met gidsen en emotionele genezing.
Werking apple aura kwarts: het stimuleert spirituele vaardigheden en inzichten en hiermee spirituele groei. Het helpt contact maken met gidsen en hogere energieën. Het werkt daarnaast ook in op het hart chakra en helpt emotionele wonden genezen, met name als deze veroorzaakt zijn door verbroken relaties of het verlies van een dierbare.
Verzorging apple aura kwarts: deze steen is kwetsbaar en moet voorzichtig behandeld worden. Ook kan te veel blootstelling aan zonlicht beter vermeden worden.
Chakra: hart chakra (4e) en kruin chakra (7e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »