Inloggen0
Inloggen0

Amethist (Vera Cruz) hanger kristal doorboord

Productomschrijving

Deze hanger wordt geleverd aan een zwart verstelbaar waskoord.
Afmeting: ca. 3 x 1,1 cm tot 4 x 1,6 cm.
Kernwoorden Vera cruz amethist: spirituele ontwikkeling, intuïtie en wijsheid.
Werking Vera cruz amethist: amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).
Naast de algemene eigenschappen van amethist, werkt Vera cruz amethist vooral op spiritueel vlak. Het stimuleert de intuïtie en spirituele ontwikkeling. Het helpt o.a. om het derde oog te openen en contact te maken met je hogere zelf. Ook helpt het contact maken met gidsen die je verder kunnen helpen op je spirituele pad en bij het leren van bepaalde levenslessen. De steen werkt beschermend bij spirituele activiteiten en is heel geschikt om te gebruiken ter ondersteuning van bijvoorbeeld meditatie of sjamanistische reizen.
Verzorging Vera cruz amethist: deze steen kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.
Chakra: voorhoofd chakra (6e) & kruin chakra (7e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »