Inloggen0
Inloggen0

Amazez hanger hart 15 mm met 14k gouden oogje

Productomschrijving

Afmeting: ca. 1,5 x 1,5 cm.
Materiaal hangeroogje: 14k goud.
Kernwoorden amazez: reiniging en spirituele ontwikkeling.
Werking amazez: het is een sterk reinigende steen. De energie van de steen werkt op het gehele energieveld in en vindt zijn weg naar de plek of chakra waar reiniging of heling het hardste nodig is. Het helpt ook de aura vrijmaken van entiteiten en energetische verbindingen die niet goed voor je zijn. Dit is een goede steen om te gebruiken in therapie of healing sessies omdat het door emotionele en spirituele blokkades heen kan breken en kan ondersteunen bij het loslaten van negatieve gedachtes en gedragspatronen. Daarnaast reinigt en stimuleert amazez de hogere chakra’s (derde oog, kruin en hoger) en helpt een connectie maken met hogere energieën en kennisbronnen. Het is hierdoor een goede steen om de spirituele ontwikkeling te versnellen en naar een hoger niveau te tillen.
Verzorging amazez: deze steen kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Toch is het raadzaam een beetje op te letten met fel zonlicht omdat dit de amazez kan verbleken.
Chakra: voorhoofd chakra (6e), kruin chakra (7e), hogere chakra's.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »