Inloggen0
Inloggen0

Agaat (druif) hanger doorboord

Productomschrijving

Druif agaat vertoont van nature putjes en oneffenheden. Deze hanger wordt geleverd aan een zwart verstelbaar waskoord.
Afmeting: varieert van ca. 2,8 x 2 cm tot ca. 3,8 x 2,7 cm.
Kernwoorden druif agaat: intuïtie, spirituele ontwikkeling en healing in groepen.
Werking druif agaat: het geeft inzicht en stimuleert de intuïtie en spirituele ontwikkeling. Het helpt je tot rust komen en je innerlijk waarheid vinden. Deze steen stimuleert groepsbinding en is heel geschikt voor healings en healing processen in groepen. Het is ook een goede steen om te gebruiken bij meditatie en astraal reizen omdat het helpt een connectie maken met bijvoorbeeld gidsen, engelen en andere dimensies. Druifagaat kan ook invloed hebben op je dromen en het onthouden ervan. Het heeft een positieve werking op stress en stressgerelateerde klachten.
Verzorging druif agaat: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar het moet voorzichtig behandeld worden want het is kwetsbaar.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »